Vanzare containere
Container pret
Vand container
vanzare containere second hand
Vand container
container pret
pentru birouri
 
vand container birou
Preturi containere
vanzare containere second hand
 

Vanzare containere, Container pret şi Vand container

Configuraţie de containere - Vanzare containere, Container prêt şi Vand container Configuraţie de containere înseamnă să fie unite 2 sau mai multe containere

Se pot realiza cu un sau cu două etaje. Vanzare containere - Configuraţia de containere este utilizată la construirea spaţiilor de birouri, restaurante, magazine, vestiare, dormitori, garaje, service ...

Vanzare containere - După ce aţi ales tipul uşilor şi ferestrelor.

Acestea se pot monta pe peretele containerelor dorit de dumneavoastră.

Camere – ele pot fi individuale, de trecere, fără trecere. Vanzare containere Se pot realiza şi mai multe camere.

Toaletă şi baie – la alegerea voastră putem monta baia şi toaletă în locul dorit de dumneavoastră. Vanzare containere În băile şi toaletele se poate introduce apă caldă şi rece. La alegerea voastră se pot monta şi boilere.

Vanzare containere

Pardoseala băilor şi toaletelor este de gresie. Materialele pot fi unele standard sau materiale alese de dumneavoastră. Chicinetă – se poate realiza la alegerea şi cu dimensiunile furnizate de dumneavoastră. Pardoseala poate fi parchet laminat, linoleum sau gresie.

Container pret - Pentru ce pot fi folosite containerele ?

Din configuraţii de containere cu succes se pot construi containere de birou pe baza dimensiunilor furnizate de dumneavoastră. Puteţi alege dimensiunile, Container pret amplasarea camerelor.

Locul de montare a uşilor şi ferestrelor, de exemplu în desenul din partea dreaptă, poate fi schimbat la alegerea dumneavoastră.

Desenul exemplu care este arătat reprezintă o configuraţie de câteva containere pentru dormitoare. Asemenea configuraţii de dormitoare pot fi utilizate pentru tabere, camping, şantiere de construcţii.

Container pret

Desenul exemplu care este arătat reprezintă o configuraţie de câteva containere pentru restaurante şi cantine. Asemenea configuraţii pot fi utilizate în diferite locuri.

Vand container - Se pot utiliza pentru birouri, complexe de dormit, pentru locuinţe, pentru hotele.

Desenul exemplu care este arătat reprezintă o configuraţie de câteva containere. Container pret Podelele acestui tip containere sunt construite din metal solid. La alegerea dumneavoastră uşile pot fi automate sau uşi care se deschid manual.

Containerele pentru garaje şi centre de reparaţii auto au înălţimea de 3.00 m, dar poate fi şi de 2.50 m.

Vand container

Vand container În timp scurt din containere alăturate se pot construi magazine, depozite, showroom-uri.

În timp scurt , pe baza dimensiunilor şi designul furnizate de dumneavoastră se poate realiza configuraţie de containere destinată scopurilor unei locuinţe. Vand container La alegerea dumneavoastră se pot monta duşuri, toalete, chicinetă, ferestre, uşi ...

Etichetă şi Modele de containere:

Vanzare containere, vanzari containere, oferta vanzari containere, vanzare containere constructii, vanzare containere second hand, vanzari containere, vanzari containere, vanzari second hand, vanzari containere birou, oferta vanzari containere, oferte vanzari containere, container metalic, firme container, Containere pret, container preturi, Preturi containere, preturi containere locuit, preturi containere second hand, containere, Vand container, vand container maritim, vand container, vand container locuit, container pret, vand container birou.

 

 

Vitalbox All rights reserved